Aesthederm

Haargroei en Antikaalheid therapie

Haargroei therapie

LED
Haargroei therapie is een nieuwe pijnloze behandeling om haargroei te stimuleren en hiermee kaalheid te verminderen. LED is licht, licht is energie, is warmte. De energie van het licht verbeteren de conditie van de hoofdhuid, de bloedcirculatie en stofwisseling. Tevens wordt de talgproductie gereguleerd. De energiefabriekjes van het haarmatrix worden gestimuleerd nieuw haar aan te maken. Naast dat er meer haar ontstaat verbetert ook de conditie van het aanwezige haar. Het LEDlicht zorgt er voor dat werkzame stoffen van Dermaheal juist daar worden ingesluisd waar ze nodig zijn. Door de combinatie met de thuisproducten van Dermaheal wordt het dus mogelijk om haargroei te stimuleren c.q. kaalheid te verminderen, dun haar te verstevigen en de conditie van de hoofdhuid en het haar te verbeteren. De specialist adviseert welke werkstoffen (serums) voor u relevant zijn. Ter ondersteuning kunnen voedingssupplementen voorgeschreven worden.

Behandeling
Wanneer u bij ons komt voeren we eerst een intakegesprek met gezondheidsvragen. We nemen een aantal kleurenfoto’s van het te behandelen gebied zodat we het resultaat na verloop van tijd met u kunnen bespreken.
Het te behandelen gebied wordt indien nodig gewassen. De behandeling duurt een half uur en is pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Dat trekt met enkele uren weg.

Thuis
Thuis wast u uw haar minimaal 3 tot 4 keer per week met de Dermaheal shampoo. Na het wassen altijd de Dermaheal conditioner aanbrengen en 3 tot 4 minuten stevig in masseren. Daarna uitspoelen en het haar op gewenste manier drogen.
Verder elke avond voor het slapen gaan 1 tot 2 pipetten van het serums op de hoofdhuid aanbrengen en in masseren en de hele nacht laten inwerken. Het is geen probleem om uw haar elke ochtend te wassen.

Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen c.q. sessies verschilt per persoon. Dit hangt af van de conditie van de hoofdhuid, de oorzaak en mate van kaalheid. De normale behandelfrequentie is de eerste maand 2x per week. Dit noemen we 1 sessie. Na een maand pauze is het mogelijk om een volgende sessie te ondergaan. Een volgende maand met 2x per week behandelingen. In eerste instantie is de groei van nieuw dun haar na een paar maanden goed zichtbaar. Het dikker en langer worden van dit haar kan 3 tot 6 maanden duren. Om de resultaten vast te houden adviseren wij één onderhoudsbehandeling per kwartaal.

Risico’s en complicaties
Aan deze behandeling zijn nagenoeg geen risico’s verbonden. Alleen lichaamseigen of verwante stoffen worden ingebracht. Uit voorzorg is de behandeling niet geschikt voor mensen met hart- of vaatproblemen. Ook als u zwanger bent dan mogen wij u niet behandelen.

Prijs per behandeling €95 excl. producten

Aanvragen behandeling momenteel niet mogelijk

 

Voor een persoonlijk advies en prijsopgaaf op maat: maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult!   Intake momenteel niet mogelijk

WIJ ZIJN MOMENTEEL GESLOTEN